Boek

Wauw wat ben ik ontzettend trots! Een droom die uit komt. Ik heb mijn aller eerste boek geschreven. Pluk voor Pluk leren vlechten.

Samenvatting

Is vlechten moeilijk? Nee hoor en jij kan het ook! Met dit boek wil je meteen aan de slag. Het wordt pluk voor pluk duidelijk hoe je de mooiste vlechten kunt maken. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met een duidelijke stap-voor-stap uitleg, praktische tips en inspiratiefoto’s maak jij de mooiste vlechten. Droomt jouw dochter er ook van om met een mooi vlecht naar school te gaan? Jij kunt hiervoor zorgen! Bekijk snel de instructies en ga lekker aan de slag!

Wil jij het boek graag bestellen klik hier
Mijn boek is ook te koop bij:
De Drvkkery

Zo super trots! Ik heb de publieksprijs BoekGoud ‘Diversen’ gewonnen!

Mijn boek ‘Pluk voor Pluk’ werd door het lezend publiek verkozen tot winnaar in het genre ‘Diversen’. Op vrijdag 22 maart 2019 kreeg ik het felbegeerde BoekGoud overhandigd tijdens het Soester Boekenbal. Jaarlijks wordt als tegenhanger van het Boekenbal (voor gevestigde namen), de BoekGoud-prijs uitgereikt aan (veelal) debuterende auteurs.

De publieksprijs is de prijs van het lezende publiek. Ruim tienduizend enthousiaste lezers bepaalden wat de beste boeken van 2018 waren. Via een online verkiezing streden de boeken onderling om de winnaar te worden in hun eigen genre. De prijzen werden groots uitgereikt op het kantoor van de printing-on-demand-uitgeverij in Soest.

Ik won de publieksprijs met het boek ‘Pluk voor Pluk  – Leren vlechten!’. Enkele lovende woorden van de stemmers luidden:

“Super leuk en vlot geschreven, mooie duidelijke foto’s! Met dit boek kan iedereen vlechten!”

“Het boek zorgt ervoor dat je in duidelijke, helder uitgelegde stappen met behulp van mooie foto’s wordt ondersteund om (nog) beter te leren vlechten. Het boek brengt je tot nieuwe ideeën.”